menu Home chevron_right
Het Hogeland

Snelheid én spanning: de paardenkoersen komen terug naar Eenrum

Omroep Het Hogeland | 4 augustus 2024

Bereid je voor op een opwindende dag vol snelheid, spanning en gezelligheid, want de paardendraverijen komen op 14 augustus terug naar Eenrum. En het beste van alles? De entree is gratis! 

Tijdens het kermisweekend in augustus is er naast feest, muziek en kermis ook ruimte voor de jaarlijkse paardendraverijen in Eenrum. Met de uitdagende renbaan biedt Eenrum een prachtige setting voor deze spannende wedstrijden.

Spannende koersen

Deze dag is bij uitstek perfect voor gezinnen om samen te genieten van een spannende en gezellige middag. Met gratis toegang voor iedereen wordt het een dag vol plezier. Er worden negen koersen gereden, waaronder de prestigieuze Flevofarm Stayers koers over een afstand van 2640 meter. Daarnaast zijn er ook een Monté koers en een race met de Mini-Trotters, die garant staan voor een gevarieerd en boeiend programma.

Voor degenen die hun dag nog wat extra spanning willen geven, is Zeturf aanwezig op de baan. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om te wedden en de races nog spannender te maken.

Grote verloting met prijzen

Zoals ieder jaar worden er loten verkocht waarmee deelnemers kans maken op grote prijzen, zoals een rondvlucht boven de provincie Groningen, een arrangement voor de drafbaan in Wolvega en de kans om voor één dag eigenaar van een paard te zijn.

Op woensdag 14 augustus 2024 gaan de races van start om 16.00 uur op het sportpark van Eenrum. Er is vermaak voor jong en oud en ruime keus aan lekkernijen, snacks en verfrissende drankjes. Noteer deze datum alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol spannende wedstrijden, gezelligheid en plezier. De entree is gratis. Voor meer informatie over de paardendraverijen in Eenrum kun je terecht op de website www.grasbanen.nl.





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play