menu Home chevron_right
Agenda Tips

Beleef Tjamsweer in Groninger sfeer

Marcel Voorthuijsen | 7 mei 2023

Na het succes van de Beleef Tjamsweer fair vorig jaar, pakt de organisatie het dit jaar groter aan. ‘Alles draait om Groningen’ is het devies. Vrijdag 19 mei vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in Appingedam om Groningen te zien, te horen en te proeven, kortom, te beleven.

En er valt die dag veel te beleven. Zo zijn er demonstraties van het Groninger paard, een demonstratie schapenscheren. Er zijn verschillende Groninger dierenrassen te bewonderen. Er is gezorgd voor typisch Groninger gerechten om te proeven. Ook staan er op het terrein oldtimer tractors. Dat het nog groter maakt dan vorig jaar zijn de hoeveelheid standhouders die aanwezig zijn met hun eigen unieke, eigengemaakte producten.

Ook worden er workshops en activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Wie wil er op een vliegend tapijt? Je kunt meedoen aan een Groningerpuzzel.  De opbrengst hiervan gaat naar Hospice de Schutse.

De toegang is gratis, parkeren is 2 euro. Dit is toegestaan in het land. De locatie is rondom de kerk van Tjamsweer aan het Dominee Sijperdapad in Appingedam. De Fair is open tussen 10.00 uur en 17.00 uur.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play