menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Bezoekerscampagne ‘ZomerGeluk’ in Eemsdelta’ van start

Dirk van Nieuwpoort | 26 juli 2022

Startsein campagne

Bij Molen Stormvogel in Loppersum, is dinsdag 26 juli, de bezoekerscampagne ‘ZomerGeluk in Eemsdelta’ officieel van start gegaan. Vier ondernemers uit de kernen Loppersum, Middelstum, Delfzijl en Appingedam, gaven samen met Lex Geesink, strategisch beleidsadviseur ruimte en gebiedsontwikkeling bij gemeente Eemsdelta, het startsein voor de campagne. Een campagne door ondernemers én voor inwoners en bezoekers, die oproept om de regio te komen ontdekken, beleven én lokaal te kopen.

Hoofdrolspelers in de ZomerGeluk campagne zijn Henk Post van Bakkerij Post te Middelstum, Romy ten Bos van Riv&Ro Fashion in Delfzijl, Anja Dijkstra van de Guldenroede in Loppersum en Martijn Mossel van Mossel Sport in Appingedam. Zij maakten de gang over de rode loper en toasten met appelcider ‘Tuin der Lusten’ van biologisch landbouwbedrijf Eikemaheert op een succesvolle campagne.

Opzet en inhoud campagne

Marketing Eemsdelta heeft in opdracht van de gemeente Eemsdelta, en in nauwe samenwerking met ondernemers, de campagne vormgegeven. Deze bestaat uit een zomerse Eemsdelta promotiefilm en vier ondernemersvideo’s geproduceerd door Reclamebureau Blksm uit Groningen, én uit tientallen Geluksmomentjes, aangeboden door ondernemers uit Eemsdelta. De campagne duurt zes weken en wordt on- en offline ingezet, onder andere via de website www.visiteemsdelta.nl/zomergeluk, social media, verspreiding van posters en billboards langs de weg.

Meedoen?

Ondernemers in Eemsdelta kunnen gratis meedoen met de campagne door een eigen ‘Geluksmomentje’ te maken. Dit kan een aanbieding, een actie of extra service voor de klant zijn. Het mes snijdt aan twee kanten: inwoners en toeristen laten zich inspireren door mooi en verrassend ondernemerschap en kunnen de Geluksmomentjes verzilveren in de vier kernen. Voor ondernemers zorgt het aanbieden van een eigen uniek Geluksmomentje tot extra exposure.

Op de website www.visiteemsdelta.nl/zomergeluk staan inmiddels meer dan twintig Geluksmomentjes gepresenteerd. Deze kunnen als inspiratie dienen. Voor meer informatie en meedoen, stuur een mail naar kina@marketingeemsdelta.nl.

foto: Marketing Eemsdelta
 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Lunchradio
  13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play