menu Home chevron_right
Geen categorie

Doe mee aan Run for KiKa Lente Fit

Dirk van Nieuwpoort | 28 februari 2022

Na een zonovergoten weekend komt de lente nu echt in zicht. Hét moment om de hardloopschoenen weer aan te trekken en naar buiten te gaan. Rennen met een doel? Doe mee aan Run for KiKa Lente Fit en boost jouw fitheid in de strijd tegen kinderkanker. Ga de uitdaging aan en loop in totaal 21 km tussen 21 en 31 maart. Op welke manier, met wie en wanneer je dat doet, dat bepaal jij. 

Run for KiKa Lente Fit is voor iedereen, want jij bepaalt op welke manier je de 21 km rent. Loop bijvoorbeeld iedere dag 2 km, drie keer 7 km of in één keer de volledige 21 km. Stippel je eigen routes uit, plan wanneer je gaat lopen en geef jezelf een energieboost. Kom in actie en daag vrienden, familie en collega’s uit om samen de uitdaging aan te gaan tijdens Run for KiKa Lente Fit. Al meer dan 400 hardlopers gaan deze uitdaging aan.

Jij maakt het verschil

Elke 3 dagen sterft er in Nederland een kind aan kanker. Dit moet anders! Sinds de oprichting van KiKa steeg het genezingspercentage van kinderen met kanker naar 81%. Hét bewijs dat meer geld voor onderzoek en medicijnen naar kinderkanker resultaten oplevert. Deelnemers aan Run for KiKa Lente Fit dragen bij aan het doel van KiKa: de genezing van kinderkanker verhogen naar 100%. 

Vier de start van de lente

Organisator Rick de Haan: “Met Run for KiKa Lente Fit bieden wij een uitdaging voor iedereen om fit de lente in te gaan én een bijdrage te leveren in de strijd tegen kinderenkanker.” Iedereen kan meedoen en bepaalt zelf op welke manier ze de uitdaging voltooien. Schrijf je nu gratis in via www.runforkika.nl en geef kinderen met kanker een toekomst!

Deelname is gratis!

Meer informatie en aanmelden kan via www.runforkika.nl 

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Delta Rhythm
  21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play