menu Home chevron_right
Geen categorie

Eemsdelta sport, zaterdag 23 oktober 2021 vanaf 14.00 uur.

Dirk van Nieuwpoort | 22 oktober 2021
Na deze zaterdag kunnen we aan de stand op ranglijst enige waarde hechten. Voor sommige teams in ons gebied is dat niet rooskleurig op dit moment. Natuurlijk is de competitie nog maar kort onderweg maar de winst en verliespunten spreken voor zich. Natuurlijk is het zo dat als je twee wedstrijden op rij wint het leven er een stuk beter uitziet. Bij Eemsdelta sport houden we u op de hoogte van het doen en laten van de regio verenigingen die in ons uitzendgebied spelen. Hoewel, het gebied heeft een forse uitbreiding ondergaan. Kijk maar eens op onze site www.omroepemsdelta.nl. Daar vindt u ook de vacature voor een sportverslaggever. Kom er bij het zal je zeker bevallen.

We beginnen in de tweede klasse J.

NEC Delfzijl heeft één schamel puntje uit de voorgaande vier wedstrijden gehaald. Dat is te weinig. Zaterdag komt Drenthina op bezoek. Ook met één uit vier en een nog slechter doelgemiddelde. In dit geval kun je al bijna spreken van een zes punten wedstrijd. Hopelijk staan de mannen van Marshall Pourier aan de positieve kant van de score na het laatste fluitsignaal van de onpartijdige. Gerard Pijper houdt ons van minuut tot minuut op de hoogte van deze strijd waarin de belangen groot zijn.

Derde klasse C

In de derde klasse C speelt Holwierde ook thuis. En wel tegen Grijpskerk. Na de overwinning tegen Noordwolde zal de spirit goed zijn. Toch zijn er ook personele problemen. Jurrely Torbed gaf in de krant aan dar hij zijn lidmaatschap had opgezegd. Emotionele of realistische reactie ? We horen het van Jurrie Smit. Sportclub Loppersum presteert ook niet zoals men zich had voorgesteld. Zaterdag gaan de Lopsters op bezoek bij SC Stadspark. De wedstrijd begint om 16.30 uur maar we hopen de openingsfase door GeertJan Reinders mee te kunnen nemen.

Vierde klasse C

In de vierde klasse C gaat Middelstum naar laagvlieger OKVC in Oldehove. Mogelijkheden zijn er zeker voor de regio vertegenwoordiger. Poolster speelt thuis tegen SIOS. De misschien wat overschatte Sauwerders zijn de ideale tegenstander om het zuur van de nederlaag tegen ONR weg te spoelen. Pieter Smit is er natuurlijk bij en houdt ons op de hoogte. Om 14.45 wordt er in Appingedam afgetrapt voor de wedstrijd tussen DVC en Lycurgus. Twee  middenmoters die beiden graag hogerop willen.

Vijfde klasse E

In de vijfde klasse E tenslotte staan er iedere week spannende wedstrijden op de rol. Zaterdag bijvoorbeeld Meedhuizen tegen Corenos. Als de Meedhuizers zich uitsluitend met voetbal bezig houden kunnen ze iedere ploeg in deze klasse verslaan. De Roodeschoolsters doen het erg goed tot nu toe. Lijkt een boeiende partij te worden. Stedum gaat naar Schildwolde. Er zal een keer gewonnen moeten worden en dat zou kunnen tegen goalgetter Jos Hoeksema en tien andere Schildwolders. De Fivel gaat naar Sisseburen en lijkt het gemakkelijkste zaterdag klusje te hebben. Maar in deze klasse is niks zeker. De Boys uit Wagenborgen gaan naar Ten Post. TEO is de tegenstander. Daar liggen zeker winstkansen voor de Boys. Rond half vijf weten we meer.

Rolverdeling

Wederom een bomvol sportprogramma bij Omroep Eemsdelta, zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur. Gert Busscher en Kevin Meertens zijn de gastheren in de studio. Zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos in uw huiskamer komt en zoeken daarbij ook nog eens heerlijke muziek.
NEC/Drenthina – Gerard Pijper
Holwierde/Grijpskerk – Jurrie Smit
Stadspark/Loppersum – GeertJan Reinders
Poolster/SIOS-  Pieter Smit

Vacature

Wegens drukke werkzaamheden heeft één van de sportverslaggevers van Omroep Eemsdelta zijn microfoon aan de wilgen hangen. Daarom is er binnen het team van het programma Eemsdelta Sport een vacature ontstaan.

Eemsdelta Sport is het sportprogramma dat iedere zaterdagmiddag tijdens de voetbalcompetitie van 14 – 17 uur wordt uitgezonden bij Omroep Eemsdelta. De hoofdmoot van het programma bestaat uit live wedstrijdverslagen van de voetbalclubs uit onze regio. De centrale studio presentator schakelt live naar de velden waar de verslaggever live verslag doet van de wedstrijd en na afloop een gesprekje met de trainers en/of spelers houdt.

Als jij het team wilt versterken stuur dan een berichtje naar info@omroepeemsdelta.nl

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  New Music Monday
  21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play