menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Grote opruiming bij Kringloopwinkel Emmaus Eemsmond

Dirk van Nieuwpoort | 25 april 2022

Ook dit jaar kopen met 50 % korting? Dat kan bij kringloopwinkel van stichting Emmaus Eemsmond tijdens de vrijmarkt op Bevrijdingsdag
in Farmsum. Alle producten in de kringloopwinkel van de stichting Emmaus Eemsmond zijn dan vanaf 10 uur te koop voor de helft van de normale prijs.

Dit jaar heeft Emmaus Eemsmond op Bevrijdingsdag veel speciale acties. Er is een grote dozenverkoop met heel veel nieuwe spullen vanuit Emmaus vestigingen in Bilthoven, Utrecht en Haarzuilens, wij verkopen koffie en thee, er is een grote kledingmarkt en er staan tafels vol met Cd’s, Lp’s en Dvd’s. Alles voor spotprijzen. Bijzonder is dat wij tijdens de verkoop worden bijgestaan door een grote groep medewerkers van Emmaus Haarzuilens.

Door uw aankopen steunt u de projecten van Emmaus Eemsmond. Op allerlei manieren proberen wij mensen in probleemsituaties te ondersteunen. Wij richten woningen in voor dakloze mensen. Wij helpen nieuwkomers op weg in de Nederlandse samenleving. Zij komen onder andere uit Afghanistan, Syrië, El Salvador, Iran, Chili, Rusland of Oekraïne en hebben hun land vaak onder moeilijke omstandigheden moeten verlaten. Wij helpen hen met verhuizen of met spullen, maar ook door ze mee te laten werken in onze winkel.

Daarom staat op onze bus “Kringloop met een doel”. Voelt u zich aangesproken door wat wij voor andere mensen proberen te betekenen en wilt u meer informatie. Bezoek ons en praat met een van onze medewerkers tijdens de bevrijdingsmarkt. Of neem contact met ons op via
0596-630220 of stuur een berichtje naar info@emmaus-eemsmond.nl.

Wilt u spullen doneren of met ons werken als vrijwilliger dan bent u bij onze Emmaus-familie van harte welkom. De kringloopwinkel van Emmaus Eemsmond bevindt zich aan de Dijkstraat 6 in Farmsum.

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Delta Rhythm
  21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play