menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Kunst in combi met gezondheid

Dirk van Nieuwpoort | 24 mei 2023

’t Zandt – Op 2,3 en 4 juni vindt festival ‘Terug naar het begin’ plaats in gemeente Eemsdelta. In eeuwenoude kerken gebeuren mooie dingen, van muziek en verhalen luisteren tot spannende kunstprojecten. Je beleeft verrassende optredens en kunst op unieke locaties en tussendoor geniet je van het bijzondere cultuurlandschap. ‘Terug naar het begin’ geeft je een nieuwe kijk op de omgeving van Eemsdelta en dat is hartstikke leuk voor zowel bezoekers van buiten als de inwoners!

Op Landgoed DeCamping op ’tZandt is het mogelijk om meerdere installaties te beleven waar kunst en techniek met je eigen lichaams-functies samen komen. Laat lampen branden op het ritme van je hartslag of maak samen met anderen geluid door het bewegen van je
armen.

Het Art & Technology lab van het project Healthy Living as a Service, nodigt je van harte uit om een kijkje te komen nemen en zelf aan de slag te gaan!
Tot ziens op vrijdag 2 juni, zaterdag 3 juni of zondag 4 juni, tussen 13.00 tot 20.00 uur op het terrein aan de Hoofdstraat 85A in ’t Zandt.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Dangerzone
    22:00 - 23:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play