De gemeente Eemsdelta vindt het belangrijk om dichtbij haar inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta.

Deze week stelt gebiedsregisseur Edwin Broekman zich aan je voor. Edwin Broekman is gebiedsregisseur voor de dorpen Holwierde, Krewerd, Godlinze, Losdorp, Bierum, Spijk en de wijk Delfzijl Noord, inclusief Biessum en Uitwierde.

Even voorstellen

“Mijn naam is Edwin Broekman. Ik ben getrouwd en ik heb twee volwassen dochters. In mijn vrije tijd mag ik graag lezen, wandelen, roeien, kamperen en er op uit gaan. Daarnaast ben ik bestuurslid bij roeivereniging Neptunus. Na ruim een jaar ben ik weer terug als gebiedsregisseur in de noordelijke dorpen van de voormalige gemeente Delfzijl. Tot meer dan een jaar geleden werkte ik sinds 2015 als gebiedsregisseurs in deze dorpen. Eemsdelta is een mooie gemeente om voor te werken. De cultuurhistorie, een groot en prachtig buitengebied, wijken met de dynamiek van een grote stad, havens en bedrijvigheid maken het wonen, werken en recreëren de moeite waard.”

Wat kan Edwin voor je doen?

Als gebiedsregisseur is Edwin het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in je wijk of dorp. Je kunt bij Edwin terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken. Afhankelijk van de vraag, vervult Edwin de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Edwin is, wanneer het kan in verband met de coronamaatregelen, ook regelmatig aanwezig in Delfzijl Noord en de dorpen. Kijk voor meer informatie over de gebiedsregisseurs op de pagina Idee voor je buurt.

Contactgegevens Edwin Broekman

Je kunt Edwin telefonisch bereiken via 0655477082 of via de mail: edwin.broekman@eemsdelta.nl. Je kunt Edwin ook volgen via zijn Facebookpagina

Foto: gemeente Eemsdelta