menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Maak kennis met gebiedsregisseur Klaas Bult

Dirk van Nieuwpoort | 15 februari 2022

De gemeente vindt het belangrijk om dicht bij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. Deze week stelt gebiedsregisseur Klaas Bult zich aan je voor.

Het gebied van Klaas

Klaas Bult is gebiedsregisseur voor de dorpen Eenum, Garrelsweer, Garsthuizen, Huizinge, Leermens, Loppersum, Middelstum, Oosterwijtwerd, Stedum, Toornwerd, Westeremden, Westerwijtwerd, Wirdum, ‘T Zandt, Zeerijp en Zijldijk.

Klaas stelt zich voor

Klaas Bult: “Er zijn vier gebiedsregisseurs actief in de gemeente, met ieder hun eigen gebied. Mijn naam is Klaas Bult. Als gebiedsregisseur voor de ‘Lopster’ dorpen ben ik vanaf januari 2021 aan de slag gegaan in de gemeente Eemsdelta. Ik woon in Appingedam en werkte hiervoor als gebiedsregisseur voor de gemeente Delfzijl. Ik vind het prachtig om mij in te mogen zetten voor de inwoners en de ‘leefbaarheid’ op allerlei gebieden in de dorpen.”

Wat kan Klaas voor je doen?

Als gebiedsregisseur is Klaas het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in je wijk of dorp. Je kunt bij Klaas terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken. Afhankelijk van de vraag, vervult Klaas de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker. Klaas is, wanneer het kan in verband met de coronamaatregelen, ook regelmatig aanwezig in de dorpen. Kijk voor meer informatie over de gebiedsregisseurs op de pagina Idee voor je buurt.

Contactgegevens van Klaas

Je kunt Klaas telefonisch bereiken via 0648135329 of via de mail: klaas.bult@eemsdelta.nl. Klaas werkt van maandag tot en met donderdag. Je kunt hem ook volgen via de Facebookpagina: Gebiedsregisseur Gemeente Eemsdelta.

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Delta Rhythm
  21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play