menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Maak kennis met gebiedsregisseur Konnie Kamp

Dirk van Nieuwpoort | 8 februari 2022

De gemeente vindt het belangrijk om dichtbij inwoners te blijven, ondanks het grote gebied. Daarom zijn vier gebiedsregisseurs aangesteld. Zij zijn de contactpersonen voor de dorpen en wijken van Eemsdelta. Deze week stel gebiedsregisseur Konnie Kamp zich aan je voor.

Konnie Kamp is gebiedsregisseur voor de wijken in Appingedam, het centrum van Delfzijl en het dorp Farmsum.

Konnie Kamp

“Mijn naam is Konnie Kamp. Sinds 1 december 2021 ben ik de gebiedsregisseur van de wijken in Appingedam, het centrum van Delfzijl en het dorp Farmsum. Gebieden waar al veel mooie dingen zijn gebeurd. Maar waar ook nog veel kansen en uitdagingen liggen om de leefkwaliteit op een hoger niveau te brengen.

Wat ik enorm leuk vind aan dit werk is dat je echt iets kunt bijdragen aan de samenleving door te luisteren naar de bewoners met aandacht voor wat er speelt. Ik heb er alle vertrouwen in dat we een mooie samenwerking met elkaar zullen hebben. Ik verheug mij erop om nieuwe participatieactiviteiten, bewonersinitiatieven en nieuwe avonturen en verrassingen te faciliteren! Bel of mail me gerust wanneer je een vraag hebt, wanneer je wilt dat ik met je meedenk of wanneer je een afspraak wilt maken. Ik kijk er in ieder geval naar uit om jullie te ontmoeten!”

Wat kan Konnie voor je doen?

Als gebiedsregisseur is Konnie het aanspreekpunt voor de leefbaarheid in je wijk of dorp. Je kunt bij Konnie terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken. Afhankelijk van de vraag, vervult Konnie de rol van vraagbaak, wegwijzer, ondersteuner, doorverwijzer of meedenker.

Konnie is, wanneer het kan in verband met de coronamaatregelen, ook regelmatig aanwezig in de wijken, het centrum van Delfzijl en Farmsum. Kijk voor meer informatie over de gebiedsregisseurs op de pagina Idee voor je buurt.

Contactgegevens Konnie Kamp

Je kunt Konnie telefonisch bereiken via 0646517208 of via de mail: konnie.kamp@eemsdelta.nl. Konnie werkt van maandag tot en met donderdag, maar is in overleg flexibel met haar agenda. Je kunt Konnie ook volgen via de Facebookpagina: Gebiedsregisseur Eemsdelta Konnie Kamp.

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Delta Rhythm
  21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play