menu Home chevron_right
Omroep EemsdeltaSport

Omroep Eemsdelta sport op zaterdag 9 oktober 2021.

Dirk van Nieuwpoort | 8 oktober 2021
Ronde twee bij de amateurvoetballers is gespeeld. Ook weer met wisselend resultaat. Dat is het mooie aan de wedstrijden. Nooit voorspelbaar en dat is maar goed ook. Anders was de lol er snel af. Deze zaterdag een nieuwe ronde en ook daar zullen de uitslagen niet voorspelbaar zijn. Maar om de verrassingen op de voet te volgen is het goed om op zaterdagmiddag af te stemmen op Eemsdelta sport. Altijd actueel en met de jongste tussenstanden hoeft u niks te missen.

Tweede klasse J

Het programma voor zaterdag beginnen we in de tweede klasse J.
NEC Delfzijl speelt op hoofdveld tegen Gramsbergen. Een geduchte tegenstander. De Delfzijlster hoofdmacht zal na één verliespartij en een gelijkspel de drie punten in eigen huis willen houden. Gerard Pijper houdt ons op de hoogte van het verloop van de wedstrijd.

Derde klasse C

In de derde klasse C Speelt Holwierde deze zaterdag opnieuw thuis op sportpark Katmis. Nu is Aduard 2000 de tegenstander. Het scoren gaat de Holwierders niet gemakkelijk af. Maar na de winst van afgelopen zaterdag is er vertrouwen in een goede afloop. Jurrie Smit houdt ons op de hoogte. Loppersum speelt wederom een uitwedstrijd en reist af naar het lommerrijke Glimmen. Daar liggen zeker mogelijkheden om drie punten mee te nemen. Geertjan Reinders gaat mee en vertelt ons er alles over.

Vierde klasse C

In de vierde klasse C gaat Middelstum naar Baflo. Rood Zwart is de tegenstander. Daar liggen mogelijkheden voor de Middelstummers. Poolster speelt thuis tegen Lycurgus. De stad Groningers zijn goed begonnen aan de competitie. Voorwaar geen gemakkelijke opgave voor de mannen van Jeroen de Groot. Maar gelukkig houdt Pieter Smit ons op de hoogte en hoeft u dus ook daarvan niks te missen. DVC Appingedam trapt om 14.45 uur af tegen het ijzersterke Niekerk. Zeker geen gemakkelijke opgave voor de mannen van Duurt Dijkman. Onze mannen in de studio houden u op de hoogte.

Vijfde klasse E

Tenslotte de vijfde klasse E. Heel veel regioteams in deze klasse. Vandaar ook weer altijd boeiend. Meedhuizen ontvangt Stedum. Beide teams kunnen de punten goed gebruiken. Ook een mooie burenruzie. Siddeburen tegen de Boys uit Wagenborgen. De Boys zullen ook voor de punten moeten gaan. De Fivel is de competitie goed begonnen. Zaterdag is de tegenstander ZEC uit Zandeweer.
Weer stof genoeg voor zaterdag om van Eemsdelta sport een boeiend en onderhoudend programma te maken. De studio bezetting is zoals u van ons gewend bent. Kevin Meertens en Gert Busscher zoeken daarbij ook nog eens lekkere muziek. De drie uur sport vliegen voorbij. We beginnen om 14.00 uur en stoppen ermee om 17.00 uur. Welkom bent u in ieder geval bij Eemsdelta Sport.
 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Lekker Zondag
  18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play