menu Home chevron_right
Omroep Eemsdelta

Omroep Eemsdelta sport van zaterdag 2 oktober 2021

Dirk van Nieuwpoort | 1 oktober 2021
We zijn aanbeland in het laatste kwartaal van 2021. De kop is er af bij de amateurvoetballers. Het resultaat van de eerste ronde mag wisselend worden genoemd. Op deze zaterdag spelen we ronde twee.

En we beginnen zoals gebruikelijk in de tweede klasse J.

NEC Delfzijl gaat naar Oosterwolde om tegen de lokale SV aldaar de eerste punten van het seizoen te pakken. Zaterdag waren de de studenten uit Groningen te sterk voor de spelers van Marshall Pourier. Maar zoals een oud adagium luidt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. En na één verloren wedstrijd mag en kan niemand conclusies trekken. De wedstrijd begint om 15.00 uur, Antoon Velis gaat mee en houdt ons op de hoogte.

Derde klasse C

In de derde klasse C won Loppersum van het hoog ingeschatte Groen Geel. Een prima resultaat voor de Lopsters. Ze kunnen er zaterdag een mooi vervolg aan geven in de wedstrijd tegen Velocitas 1897 uit Groningen. Onze verslaggever GeertJan Reinders heeft andere verplichtingen maar we houden u zo goed mogelijk op de hoogte van het verloop. De aanvang van deze wedstrijd staat om 15.00 uur gepland.
Holwierde verloor de seizoens ouverture maar krijgt zaterdag de kans om de eerste punten te pakken. Op sportpark Katmis wordt om 14.30 uur afgetrapt tegen de mannen uit Hoogkerk, HFC 15. Gerard Pijper reist ook naar Holwierde en houdt ons op de hoogte van  de hoogte- en dieptepunten.

We gaan door naar de vierde klasse C.

DVC Appingedam gaat naar Uithuizermeeden. De Heracliden is de tegenstander. Poolster gaat naar Leens. FC LEO wordt gezien als een van de zwakkere ploegen in deze klasse. Lukt het de Spijksters om drie punten mee naar huis te nemen? Pieter Smit -afgelopen week nog 26 jaar getrouwd- reist uiteraard mee en houdt ons op de hoogte. Middelstum gaat naar Sauwerd. SIOS heeft wat versterking gekregen en wordt getipt als kandidaat voor de top.

Vijfde klasse E

In de vijfde klasse E ook een paar uitdagende ontmoetingen. De Fivel gaat op bezoek in Stedum. Dat belooft vuurwerk. Meedhuizen gaat naar Ten Post om de punten afhandig te maken van TEO. De Boys uit Wagenborgen spelen thuis tegen Ezinge.
Als je dit leest is er voor iedereen wel een mooie zaterdagmiddag besteding te vinden. Onze mannen in de studio, Kevin Meertens en Gert Busscher hebben er de afgelopen week hard voor getraind. Zij staan op scherp met alle relevante informatie en lekkere muziek.
U bent welkom bij Eemsdelta Sport tussen 14.00 en 17.00 uur.
 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Lekker Zondag
  18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play