menu Home chevron_right
Eemsdelta

NEC Delfzijl viert 10-jarig bestaan

Marcel Voorthuijsen | 4 juli 2024

NEC Delfzijl heeft zaterdag 29 juni haar 10-jarig jubileumfeest gevierd voor leden, ouder, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren. De weersomstandigheden waren perfect voor het geen de organisatie gepland had voor die dag. Tevens werd het nieuwe tenue gepresenteerd.

Zo was er voor de kinderen een clinc door een speler van FC Groningen en waren tal van leuke voetbalactiviteiten. Na tips en tricks van ervaren trainers kregen de kinderen aan het einde van de ochtend een echt FC Groningen certificaat en mochten zij zich tegoed doen aan pannenkoeken.

Om voldoende geld bij elkaar te krijgen voor een trainingskamp in Benidorm januari 2025, werd er door de A en B selectiespelers een sponsorloop gehouden. Door de spelers werd een fors bedrag opgehaald, waarvan 500 euro aan de club werd gegeven.

De middag stond in het teken van een 7 x 7 toernooi en een uitgebreide BBQ waar ook diverse salades waren.

Na enkele plichtplegingen, waaronder een toespraak van de voorzitter die alle hoogte en dieptepunten benoemde. Hierna werd het startschot gegeven voor het afsluitende feest die muzikaal werd opgeluisterd door Bert Solo.





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    De Soul Dance Club
    20:00 - 21:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play