menu Home chevron_right
Agenda Tips

Oktoberfest weer terug in het Lokaal

Marcel Voorthuijsen | 5 oktober 2024

Het Oktoberfest in Delfzijl verhuist zaterdag 19 oktober van de Eemsdeltahal naar waar het allemaal begon….. Grand Café Het Lokaal aan het Molenbergplein. De laatste drie editie van het festijn werden gehouden in de Eemsdeltahal.

Door onvoorziene omstandigheden vindt de editie 2024 waar de eerste editie in 2018 werd gehouden. Voorzitter Richard Stegmeijer van muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” meldt: ,,Het is een lang gekoesterde wens van veel bezoekers van het Oktoberfest Delfzijl dat het grote feest weer in een tent plaatsvindt. Dat geeft toch net dat extra stukje sfeer dat past bij het Oktoberfest”.

De kaartverkoop is goed opgang gekomen en is inmiddels de 400 gepasseerd. Hoewel er geen biertafels meer te reserveren zijn, gaat de losse kaartverkoop gewoon door. Deze zijn 19 oktober ook nog verkrijgbaar aan de ingang.

Bezoekers kunnen zich opmaken voor muzikale medewerking van muziekvereniging Koningin Wilhelmina met zanger Mark Stouwdam en zangeres Katiuscia Principato, Die Lustigen Moeflons Musikanten en DJ Duo De Getapte Gasten.





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play