menu Home chevron_right
Het Hogeland

Inschrijving padelbanen TC winsum geopend voor inwoners Het Hogeland

Omroep Het Hogeland | 6 oktober 2024

Tennisclub Winsum is trots te kunnen aankondigen dat binnenkort de bouw van drie padelbanen van start gaat en dat de voorinschrijving om lid te worden is geopend.  Naar verwachting zal de bouw rond 1 januari 2025 gereed zijn. Met deze uitbreiding brengt de club de snelgroeiende sport padel naar Noord-Groningen en maakt het daarmee mogelijk voor zowel leden als nieuwe geïnteresseerden om kennis te maken met deze dynamische en toegankelijke sport.

Grote interesse verwacht TC Winsum verwacht veel interesse van zowel bestaande tennisleden als van mensen uit de regio die graag lid willen worden van de club om padel te spelen. Om de speelcapaciteit op de drie banen goed te benutten, heeft de vereniging besloten om maximaal 250 padelleden in te schrijven. Gezien de populariteit van de sport gaat de club er echter van uit dat de vraag groter zal zijn dan dit aantal. Om alles in goede banen te leiden en voor duidelijkheid te zorgen, is een reglement voor inschrijving opgesteld, dat te vinden is op de website www.tcwinsum.nl.

Voorinschrijving voor inwoners van Het Hogeland  TC Winsum wil padel graag specifiek toegankelijk maken voor de gemeente Het Hogeland en geeft daarom eerst aan inwoners uit deze gemeente de mogelijkheid om hun belangstelling voor een lidmaatschap bij de vereniging aan te geven. Zij kunnen dit doen door voor 1 november een mail te sturen naar ledenadministratie@tcwinsum.nl met hun naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres. Wanneer er meer aanmeldingen zijn dan het maximum aantal leden, gaat de club loten.

Ook losse baanhuur mogelijk
Naast lidmaatschap biedt TC Winsum vanaf februari 2025 ook de mogelijkheid om de padelbanen te huren. Hiermee wil de club de sport nog breder toegankelijk maken voor iedereen die graag wil spelen, maar geen lid is. Deze optie is ideaal voor mensen die af en toe willen padellen zonder een langdurige verplichting aan te gaan. Informatie over de tarieven en beschikbaarheid van de baanhuur zal te zijner tijd op de website van de club bekend worden gemaakt.

Wil jij ook padellen in Winsum? Voor meer informatie over de aanmelding voor een lidmaatschap, de eventuele loting en wachtlijstbeheer kun je terecht op de website van TC Winsum www.tcwinsum.nl.





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play