menu Home chevron_right
Eemsdelta

Albert Heijn Appingedam sponsor Damster City Kids Swim

Marcel Voorthuijsen | 24 april 2023

Het bestuur van de Damster City Swim is verheugd met de 3-jarige overeenkomst met Albert Heijn Appingedam. Namens de organisatie hebben Nienke Zijlstra en Ingmar Slagter een 100-tal  veiligheid boeien in ontvangst mogen nemen. Deze boeien worden ingezet tijdens de Albert Heijn Appingedam Kids Swim op zaterdag 17 juni.

De Kids Swim is voor sportievelingen tussen de 8 en 16 jaar die in het bezit zijn van A- en B-diploma mogen meedoen aan de Kids Swim. Om de zichtbaarheid van de deelnemers te vergroten zullen de deelnemers allen een veiligheidsboei meekrijgen. De kinderen zwemmen afstanden van 250 of 500 meter afhankelijk van de leeftijd. De route start in het water achter de Nicolaïkerk en langs de Westerkade, daar worden een tweetal keerpunten gerealiseerd.

Schrijf je in op Koningsdag en win een Damster City Swim hoodie

Tijdens Koningsdag zal de organisatie met een stand staan in het centrum van Appingedam, alle deelnemers welke zich hebben ingeschreven t/m Koningsdag maken kans op een Damster City Swim hoodie.

Aanmelden voor de Damster City Swim

De organisatie is blij te kunnen melden dat de aanmeldingen wederom volop binnenstromen voor de wedstrijd en de recreatieve tocht. “Vanuit alle windstreken van het land en daarbuiten hebben wij al aanmeldingen ontvangen voor dit unieke evenement”; zegt Martijn Meier namens de organisatie. Aanmelden kan via www.damstercityswim.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Eemsdelta Sport
    16:00 - 17:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play