menu Home chevron_right
Agenda Tips

AlzheimerCafé Eemsdelta op 5 september

Marcel Voorthuijsen | 25 augustus 2023

Het AlzheimerCafé Eemsdelta organiseert op dinsdag 5 september van 19.30 – 21.00 (inloop vanaf 19.30) een bijeenkomst over “Hoe blijf ik als mantelzorger gezond”. Deze bijeenkomst is aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam (ASWA gebouw).

Als mantelzorger bent u onmisbaar voor mensen met dementie. Daarom is het belangrijk dat u op tijd hulp inschakelt voordat u oververmoeid raakt. Hulp vragen is niet gemakkelijk. Je hebt het gevoel tekort te schieten als je hulp vraagt bij de zorg voor je naaste. Misschien laat je naaste weten geen hulp van “vreemden” te willen. Dat maakt de drempel om hulp te vragen nog hoger.

Het Steunpunt Mantelzorg van Cadanz Welzijn is er om u op allerlei manieren te ondersteunen. Het Steunpunt geeft bijvoorbeeld informatie en advies over professionele zorg, lotgenotencontacten, persoonsgebonden budget, combinatie werk en zorg, vrijwillige hulpverlening, vervangende zorg en vakantiemogelijkheden.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u uitgebreide informatie over wat het Steunpunt Mantelzorg voor u kan betekenen.

U bent van harte welkom en neem vooral uw partner, vriend(in) en of kinderen mee.

Voor opgave en meer informatie kunt u contact opnemen met Cadanz Welzijn: Email: info@cadanzwelzijn.nl of telefoon: 0596-745024

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Rondje Eemsdelta
    12:00 - 13:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play