menu Home chevron_right
EemsdeltaGeen categorie

Bezoek Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Marcel Voorthuijsen | 20 oktober 2023

Burgemeester Ben Visser bracht donderdag 19 oktober samen met de Gevolmachtigde Minister van Curaçao Carlson Manuel een bezoek aan de school ‘Sterre der Zee’ in Delfzijl. Hier maakten ze kennis met de leerlingen en hebben ze samen met de kinderen een typisch Curaçaose lunch gegeten.

Bezoek aan school Sterre der Zee

Directeur Alex Otten hete iedereen welkom en was blij met de komst van de Gevolmachtigde Minister en Burgemeester. Samen keken ze mee met de les en kregen ze een rondleiding door de school. Ouders van de leerlingen hadden een Caribische Nasi gemaakt met als nagerecht een Caribbean Flan. Daarna was er tijd om met elkaar in gesprek te gaan over Curaçao en Nederland.

Burgemeester Ben Visser:

“Ik heb Minister Carlson Manuel uitgenodigd voor een bezoek aan Eemsdelta. Het was goed om elkaar te leren kennen en te verkennen of we een vorm van samenwerking en informatie-uitwisseling kunnen opstarten. Op het gebied van moeilijke onderwerpen als veiligheid en justitie, maar daarnaast ook in positieve zin met culturele activiteiten. Vandaag was daartoe een eerste aanzet.”

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Black en Blues
    23:00 - 00:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play