menu Home chevron_right
Agenda Tips

Jaarlijkse pompoenmarkt in Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 20 september 2023

De volkstuinenvereniging Delfzijl houdt 30 september a.s. haar jaarlijkse pompoenmarkt. Daarnaast zal er een (her)opening gehouden worden van het clubgebouw. Deze is met een forse subsidie van de gemeente Eemsdelta verbouwd en verduurzaamd. Dit alles is verwezenlijkt door een groep volhardende vrijwilligers van de vereniging.

Tijdens de jaarlijkse pompoenmarkt zal ook de prijs worden uitgereikt voor de grootste pompoen. Verder is er de gelegenheid om overtollig tuingereedschap te ruilen of te (ver)kopen. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door Ben Zuur met mede-muzikanten. De markt zal worden gehouden op complex 2 van de volkstuinvereniging De Wierdeweg 6 Delfzijl tussen Biessum en Uitwierde.

Om 09.30 uur gaat de markt van start en de (her)opening van het clubgebouw zal om 10.30 uur geopend worden door de wethouders Jan Menninga en Hans Ronde. De prijsuitreiking van de grootste pompoen zal omstreeks 11.30 uur plaatsvinden. Het officiële deel van de dag zal rond 12.30 uur zijn afgelopen

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Eemsdelta Sport
    16:00 - 17:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play