menu Home chevron_right
Eemsdelta

JYSK in Appingedam volledig vernieuwd en vergroot

Marcel Voorthuijsen | 10 januari 2024

JYSK opent op woensdag 17 januari de deuren van een volledig vernieuwde winkel in Appingedam. De winkel krijgt er een verdieping bij en is na de heropening liefst 2000 vierkante meter groot.

De winkel op de woonboulevard van Appingedam wordt nu nog grondig verbouwd. Zo komen er een nieuwe trap en lift naar de eerste verdieping. In totaal krijgt de winkel er zo’n 700 vierkante meter bij. Ook wordt de winkel ingericht volgens het allernieuwste concept van de Deense retailer. Met een houtlook vloer en sfeervolle verlichting biedt de winkel straks nog meer interieurinspiratie.

Er worden drie voorbeeldkamers ingericht volgens de laatste trends en collecties van JYSK. Ook komt er een grote matrasstudio, waar klanten producten kunnen uitproberen en advies kunnen krijgen van professioneel opgeleide winkelmedewerkers.

Michel Homan werkt al 12,5 jaar als Store Manager in Appingedam. “Dit is met afstand de grootste verandering die ik heb meegemaakt. We kunnen alles nu veel ruimer opzetten en zo nog meer van ons assortiment laten zien aan onze klanten”, zegt hij.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Eemsdelta Sport
    16:00 - 17:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play