menu Home chevron_right
Agenda Tips

Open dag Eemshaven ter ere van 50-jarig jubileum

Marcel Voorthuijsen | 31 mei 2023
Groningen Seaports | Koos Boertjens

Op 7 juni 2023 is het 50 jaar geleden dat de Eemshaven feestelijk werd geopend door toenmalig koningin Juliana. Ter ere van dit jubileum organiseert Groningen Seaports op 10 juni een open dag in de Eemshaven.

Op de Open Dag Eemshaven openen veel bedrijven hun terreinen voor bezoekers. Daarnaast zijn in Nijlicht bedrijven aanwezig met hun eigen stand om bezoekers te voorzien van informatie. Er zijn veel verschillende activiteiten, zoals vaartochten en optredens. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig. Gedurende de dag rijden bussen vanaf het centrale punt Nijlicht langs alle deelnemende bedrijven. Bezoekers kunnen bij deze bedrijven de bus verlaten en met een volgende bus hun tour vervolgen.

Om 10.00 uur wordt de open dag geopend in Nijlicht (Schildweg 16) door de CEO van Groningen Seaports, Cas König. Om 17.00 uur is de open dag afgelopen. De open dag is voor iedereen vrij en gratis toegankelijk. Aanmelden voor de kosteloze vaartochten is wel verplicht, om wachtrijen te voorkomen. Dat kan via de website: www.eemshaven50jaar.nl. Meer informatie over de open dag is tevens op deze website te vinden.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play