menu Home chevron_right
Agenda TipsEemsdelta

Open dag muziekvereniging “Koningin Wilhelmina”

Marcel Voorthuijsen | 27 september 2023

Zaterdag 7 oktober a.s. houdt de muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” uit Delfzijl/Farmsum een open dag voor iedereen (jong en oud) die muziek leuk vindt en geïnteresseerd is om zelf een blaas- of slagwerkinstrument te gaan spelen.

Bezoekers kunnen tijdens de open-dag een scala aan instrumenten zelf proberen. Bijvoorbeeld saxofoon, dwarsfluit, trompet, klarinet, trom, marimba etc. Muziekdocenten en leden zijn aanwezig om uitleg te geven over het instrument. De leerlingenorkesten van de vereniging zullen verschillende optredens geven. Ook zullen een aantal docenten en leerlingen kleine demonstraties geven. Zo kunnen bezoekers zien en horen hoe je in korte tijd al zelf muziek kunt maken.

Voor jonge kinderen zullen er verschillende activiteiten zijn en bezoekers kunnen het clubgebouw bekijken. Tijdens de open dag zijn leden aanwezig om informatie te geven over muziekles. Vanaf ± 8 jaar kan worden begonnen met muziekles op een gekozen instrument. Voor jongere kinderen is er de cursus Algemeen Muzikale Vorming waar de blokfluit centraal staat.

De open dag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Alle activiteiten vinden plaats in het clubgebouw van de vereniging aan de Molenstraat 2 te Farmsum.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play