menu Home chevron_right
Eemsdelta

Rommelmarkt bij Kringloopwinkel Emmaus Eemsmond

Marcel Voorthuijsen | 2 mei 2023

Op Bevrijdingsdag 5 mei doet Emmaus Eemsmond weer mee aan de grote vrijmarkt in Farmsum. Ook dit jaar kopen met 50 % korting? Dat kan bij ons. Alle producten in onze kringloopwinkel zijn dan te koop voor de helft van de normale prijs. Wij zijn open vanaf 10.00 uur.

Zoals ieder jaar heeft Emmaus Eemsmond op Bevrijdingsdag veel speciale acties. Er is een grote dozenverkoop met heel veel nieuwe spullen, er is een grote kledingmarkt en er staan tafels vol met cd’s, lp’s en dvd’s. Alles voor spotprijzen. Door uw aankopen steunt u de projecten van Emmaus Eemsmond.

Op allerlei manieren proberen ze mensen in probleemsituaties te ondersteunen. Zij richten woningen in voor dakloze mensen. En helpen nieuwkomers op weg in de Nederlandse samenleving. Emmaus helpt hen met verhuizen of met spullen, maar ook door ze mee te laten werken in de winkel.

Daarom staat op onze bus “Kringloop met een doel”. Voelt u zich aangesproken door wat zij voor andere mensen proberen te betekenen en wilt u meer informatie. Bezoek hen en praat
met een van d meedewerkers tijdens de bevrijdingsmarkt. Of neem contact op via 0596-630220 of stuur een berichtje naar info@emmaus-eemsmond.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play