menu Home chevron_right

EEMSDELTA SPORT

Rechtstreekse verslagen van onze verslaggevers


Te beluisteren op

perm_contact_calendar schedule access_alarms
Zaterdag 14:00 17:00

EEMSDELTA SPORT, ZATERDAG 9 DECEMBER 2023 VANAF 14.00 UUR.
Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de winter lijkt zich ook voorlopig terug te trekken. Het jaar 2023 loopt ten einde en zaterdag is Eemsdelta sport voor het laatst te beluisteren dit jaar. We hebben nog geen besluit genomen wanneer we in 2024 weer gaan beginnen. Dat zal vermoedelijk 3 februari worden. Dat is de datum dat de eerste volledige speelronde bij de amateurs wordt gespeeld. Hou de sociale media in de gaten want er is niets zo veranderlijk dan een sportprogramma bij Omroep Eemsdelta. Aanstaande zaterdag is ook de laatste volledige ronde bij onze amateurverenigingen. !6 December zijn er nog een paar inhaalwedstrijden maar die spelen zich af buiten de gemeente grenzen. Zoals gezegd, zaterdag nog een volledig programma. En daar is Eemsdelta Sport bij. We gaan voetballen.

Derde klasse C.

SC Loppersum gaat naar Groningen. De studenten van The Knickerbockers is de tegenstander. De wedstrijd begint om 14.45 uur. GeertJan Reinders is onze man ter plekke.

Vierde klasse E.

De Fivel pakte afgelopen weekend in Spijk een punt tegen Poolster. Kunnen ze ook tegen Corenos punten pakken ? Als het veld in Zeerijp bespeelbaar is dan houdt Gert je op de hoogte van het verloop. Holwierde lag als patiënt aan de zuurstof maar zie de laatste weken gaat het uitstekend. Zaterdag gaat de reis naar Zandeweer. Is ZEC de volgende ploeg die aan de Katmis zegekar wordt gebonden ? We horen het van Erwin van Dijk. In Delfzijl een gemeentelijke derby. NEC Delfzijl neemt het thuis op tegen Poolster. De Spijksters en de Delfzijlsters kunnen beiden de punten gebruiken. Pieter Smit vertelt erover. Nog een mooie gemeentelijke derby. DVC Appingedam speelt om 14.45 thuis tegen Middelstum. De Damsters verspeelden twee punten in Roodeschool afgelopen zaterdag. Middelstum moet het ritme hervinden na een paar afgelastingen. Gerard Pijper gaat kijken en erover vertellen.

Vijfde klasse D.

Stedum speelt uit tegen Noordpool UFC en Meedhuizen gaat op bezoek bij koploper SGV. Gert houdt de luisteraars op de hoogte van het scoreverloop.

Vijfde klasse F.

Wagenborger Boys speelt 15.15 uur thuis tegen SC Angelslo uit Emmen. Ook hier voor Gert de taak om iedereen op de hoogte te houden.
Ook de laatste reguliere speeldag belooft mooie zaterdag op te leveren. Gert Busscher is zoals de luisteraar gewend is het brein achter de informatie en de muziekkeuze komt ook uit zijn koker. Het luisterren zeker waard. Eemsdelta Sport is er vanaf 14.00 uur. Welkom bent u in ieder geval.

Rolverdeling:

The Knickerbockers – SC Loppersum, verslag GeertJan Reinders
ZEC – Holwierde, verslag Erwin van Dijk
NEC Delfzijl – Poolster, verslag Pieter Smit
DVC Appingedam – Middelstum, verslag Gerard Pijper


  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lekker Zondag
    18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play