menu Home

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Vanavond blijft het nog lang warm en zal de temperatuur pas na middernacht beneden de 25°C komen. In het noordelijk kustgebied is de temperatuur door een wind van zee al onder de 25°C gekomen. Verder komen er van het westen uit geleidelijk meer wolkenvelden, in het zuidwesten is een bui mogelijk. Er staat een zwakke tot matige wind uit noord tot noordoost.

Komende nacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Op de meeste plaatsen blijft het droog, maar een enkele (onweers)bui is in het zuidwesten en zuiden niet geheel uit te sluiten. Het wordt een warme nacht met minimumtemperaturen die uiteenlopen van 17°C in het noordoosten en oosten tot 21°C in het zuidwesten. De noordoostenwind is zwak, in de kustgebieden en boven het IJsselmeer matig.

Zondag overdag wisselen wolkenvelden en zonnige perioden elkaar af. In de middag en avond is vooral in het zuidoosten een enkele (onweers-)bui met daarbij windstoten niet helemaal uitgesloten, op de meeste plaatsen blijft het echter droog. Het wordt op veel plaatsen opnieuw een tropische dag met maximumtemperaturen van 26°C op de Wadden tot lokaal 36°C in het zuidoosten. Er staat een matige, op de Wadden vrij krachtige noordoostelijke wind. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 08/08/2020 18.05 uur LT

  

Bron: KNMI  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Dangerzone
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play