menu Home chevron_right

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Er is veel (hoge) bewolking aanwezig en in het noordwesten valt af en toe regen. Vanmiddag breidt de regen zich uit over de westkust en vanavond trekt de regen van west naar oost over het land. Halverwege de avond wordt het van het westen uit weer droog en komen er plaatselijk opklaringen voor. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het noorden tot 13°C in het zuiden van Limburg. Nabij grote wateroppervlakken blijft de temperatuur beduidend achter. De zuidelijke wind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest.

Komende nacht is er tamelijk veel bewolking en komt er een enkele bui voor. Vooral in het noorden is het nevelig en rond grote wateroppervlakken komt er lokaal mist voor, als gevolg van smeltend ijs. De minimumtemperatuur wordt ongeveer 6°C en de zuidwestelijke wind is matig.

Woensdag overdag is het overwegend bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog, in de middag en avond kan er lokaal een lichte bui voorkomen. De middagtemperatuur ligt tussen de 8°C in het noorden en 11°C in het zuiden van het land. Nabij grote wateroppervlakken blijft de temperatuur achter. De zuidwestelijke wind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer af en toe krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 16/02/2021 15.00 uur LT

   

Bron: KNMI  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Black en Blues
    23:00 - 00:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play