menu Home chevron_right

Weerbericht


Verwachting voor vandaag en morgen

Vanavond is het overwegend bewolkt, alleen in het noorden komen er opklaringen voor. Vooral in het Waddengebied valt er een enkele bui. In het zuidwesten is er een zone met lichte regen aanwezig die zich in de loop van de avond verder oostwaarts uitbreidt, in het zuidoosten neemt de kans op natte sneeuw dan toe. In de Limburgse heuvels kan later op de avond mogelijk ook droge sneeuw vallen waardoor er een dun sneeuwdek kan ontstaan. De wind is westelijk en zwak, aan zee matig en later op de avond af en toe vrij krachtig. Langs de westkust wordt de wind later op de avond vrij krachtig.

Komende nacht trekken buien vanaf de Noordzee het land op. De buien kunnen vergezeld gaan van hagel en landinwaarts ook natte sneeuw waardoor het lokaal glad kan worden, tevens is langs de kust onweer mogelijk. De minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt, daar waar het opgeklaard is ook iets daaronder waardoor ook bevriezingsgladheid mogelijk is, de kans daarop is het grootst in het zuidwesten. De wind is boven land west tot zuidwest en matig, langs de kust west tot noordwest en matig tot vrij krachtig.

Zondag overdag verdwijnt de gladheid halverwege de ochtend. De buiigheid neemt geleidelijk af en de zon komt op de meeste plaatsen tevoorschijn. In de middag neemt van het zuidwesten uit de bewolking weer toe en in de avond kan in het zuiden regen of natte sneeuw vallen, in de Limburgse heuvels mogelijk weer wat droge sneeuw. De wind wordt overal west tot zuidwest en matig, aan zee af en toe vrij krachtig. De middagtemperatuur komt uit op ca 4°C en daalt al in de avond tot rond of onder het vriespunt. In het zuiden van het land kan het in de loop van de avond door winterse neerslag glad worden. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 23/01/2021 18.01 uur LT

  

Bron: KNMI • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  BeatBox
  20:00 - 21:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play