menu Home

New Music Monday

Dominic van den Heuvel & Jaap Nauta


Te beluisteren op

perm_contact_calendar schedule access_alarms
Maandag 20:00 21:00

Iedere maandagavond live-radio bij Eemsdelta: New Music Monday!
Van 20 tot 21 uur bespreken en draaien Dominic van den Heuvel en Jaap Nauta de nieuwste tracks (maximaal 1 maand oud). Check ook de Facebook pagina en de (maandelijkse) Spotify playlist van New Music Monday Eemsdelta!

In de uitzending van 21 september hoor je onder andere:

ANNNA

ANNNA (met 3 x N) komt uit Amsterdam. Duurzaamheid, burn-outs en gelijkheid zijn enkele van de onderwerpen die ze in haar muziek behandelt. Haar laatste track heet “Freddie” en is een energieke, nostalgische dance nummer dat gaat over een meisje en haar teddybeer, die te horen kregen dat alles tegenwoordig mogelijk is, maar dat is niet helemaal waar…
Releasedatum: 18 september 2020.

Tom Gregory

Tom Gregory bracht eind 2017 zijn debuutsingle “Run to you” uit en haalde hiermee 25 miljoen streams, nummer 26 in de airplay-hitlijsten, en scoorde een van de grootste radiohits van 2018. De jonge Brit weigert in een hokje te worden gestopt. Flauwe pop betekent niets voor hem, het mist de ziel die zo belangrijk voor hem is – de ziel die zijn stem zoekt en raakt in zijn publiek. Tom is echt. Wat je ziet is wat je krijgt. Wat telt is de muziek. Een gevoel dat tegenwoordig helaas veel te vaak ontbreekt. Falen komt niet eens bij hem op, hij streeft zijn visie na. Eerlijk, authentiek, zonder de frippery van glamour. Wij draaien vanavond zijn nieuwste track “Grow up” (releasedatum 18 september)

Two year vacation

Niet alle Zweedse muziek is geïnspireerd door ABBA, maar Two Year Vacation haalt wel inspiratie bij Agneta, Benny, Björn en Anni-Frid. Daarnaast laat het Zweedse vijftal zich naar eigen zeggen ook inspireren door Italiaanse disco en andere tropische vibes. Het nieuwe nummer “Django” klinkt in ieder geval lekker zomers. De ‘shoe-ah-pa-pa-papa-paj’ werkt erg aanstekelijk en blijft lekker makkelijk hangen.
Releasedatum “Django”: 11 september.

Samenstelling en presentatie: Dominic van den Heuvel en Jaap Nauta  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play