menu Home chevron_right
Agenda Tips

Sterren Stralen 2023 – Alles is Kerst

Marcel Voorthuijsen | 30 november 2023

Fanfare Concordia Middelstum geeft op 9 december 2023 om 20.00 uur haar jaarlijkse kerstconcert Sterren Stralen in de Hoeksteenkerk van Middelstum . Thema dit jaar is “Alles is kerst”. Te gast is het creatieve gezelschap De Omniband.

Het kerstconcert “Sterren Stralen” van Christelijke Fanfare Concordia uit Middelstum is al vele jaren een begrip in de aanloop naar kerst. Een avond gevuld met kerstmuziek, unieke solisten en een sfeervol aangeklede en uitgelichte Hoeksteenkerk vormen de perfecte opmaat naar de kersttijd.

Aan het thema van 2023 “Alles is kerst” wordt onder meer invulling gegeven door een uniek muzikaal gezelschap. De Omniband bestaat uit Jochem van Hoogdalem, Douwe Nauta en Sander Borst. Ze leerden elkaar kennen bij het Ricciotti ensemble, een broedplaats voor muzikanten die alles nèt een beetje anders willen. Geïnspireerd door onder andere de Wëreldbänd (thans Släpstick), Mini & Maxi en the Ashton Brothers hebben zij in 2022 hun eerste muziektheatervoorstelling gemaakt waarin ze gezamenlijk zo’n 25 instrumenten bespelen. Tijdens Sterren Stralen 2023 zullen zij zowel solistisch als samen met Concordia laten zien wat ze in huis hebben.

Naast de Omniband is natuurlijk ook de fanfare te horen die een selectie aan bekende en minder bekende kerstmuziek te gehore zal brengen. Concordia staat onder leiding van haar vaste dirigent Richard Visser. De presentatie is in handen van Douwe Kool.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia, via contact@mvconcordia.nl of (beperkt) aan de zaal. Kaarten kosten €12,50, donateurs betalen €10. Meer informatie over dit concert vindt u op www.mvconcordia.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play