menu Home chevron_right
Agenda Tips

Stiltemoment in de kerk van Zuurdijk

Marcel Voorthuijsen | 21 april 2023

Op 28 april start om 16.00 uur het nieuwe seizoen het stiltemomenten in kerk Zuurdijk. Ds. Tinus Gerrits leest Psalm 72. Ditta Kombrink leest de psalm in het Gronings. Klaas Pieterman speelt de psalm op het orgel met voorspel en zetting van Jan W.F. Brandts Buys (1868-1933). En als afsluiting Liedboek 644 Terwijl wij Hem bewenen, melodie en zetting van Geertruida Mesdag-Schuurman (1933-1997). En er is stilte. Na afloop is er gelegenheid nog na te praten en wat te drinken. In de kerk is de tentoonstelling van Jelle van Nimwegen, stinzenplanten getekend in Domies Toen, te zien.

Nog meer behoefte aan stilte? Neem dan nog een even kijkje op het kerkhof. Daar bloeit een weelderige bloemenpracht van stinzenplanten en andere kleurrijke bollen. Ondanks alles is het lente.  Toegang vrij, maar een vrijwillige bijdrage voor Stichting Leeuw Kyiv voor Oekraïne is van harte welkom.

Elke dag gaan er met hulp van deze stichting vrachtwagens met hulpgoederen vanuit Nederland diep Oekraïne in. Daar waar anderen niet komen… Helpt u mee?

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play