menu Home chevron_right
Eemsdelta

VVV Delfzijl gaat onbemand verder

Marcel Voorthuijsen | 21 juni 2023

Vanaf 1 juli wordt het Tourist infopunt (VVV) in het MuzeeAquarium Delfzijl niet meer bemand met VVV-vrijwilligers. Helaas lukt het niet meer om voldoende bezetting te vinden. In goed overleg gaan we nu in een onbemande variant verder. Het Infopunt blijft dus in het MuzeeAquarium; alleen zonder vrijwilligers.

Om te zorgen dat gasten in de regio zich goed kunnen informeren over al het moois dat we in Eemsdelta hebben, gaan we daarnaast verder met het intensiveren van de informatieverstrekking via online media en natuurlijk ook via ondernemers. Dit laatste doen we door de Eemsdelta-magazines en toeristische kaarten bij zo veel mogelijk ondernemers op een aantrekkelijke manier te presenteren. Daarnaast gaan we op meer plekken in de regio digitale informatiezuilen plaatsen.

Jammer genoeg is de teruglopende beschikbaarheid van vrijwilligers een maatschappelijk issue en speelt dit bij veel verenigingen en stichtingen. Zo ook bij ons. We bedanken onze resterende vrijwilligers hartelijk voor hun inzet. En hopen dat ze als ambassadeur blijven optreden voor Delfzijl en Eemsdelta.

Naast het Tourist Infopunt Delfzijl in het MuzeeAquarium is er ook nog een infopunt in het Eemshotel en in de HEMA Delfzijl. De VVV in Appingedam blijft wel bemand. Deze is gevestigd in de Zilverkamer in de Oude Kerstraat.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Eemsdelta Sport
    16:00 - 17:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play