menu Home chevron_right
Eemsdelta

Logo van Grenzeloos heet Motje

Pim Feijen | 23 mei 2024

Enkele weken geleden berichtten wij over het logo van het project Grenzeloos. Het had nog geen naam. De prijsvraag voor een naam voor het nieuwe logo, ontworpen door Melanie Mus, heeft ruim 150 inzendingen opgeleverd.  De jury, bestaande uit Ada Tolboom (IVAK), Hetty Scheepsma (’s Heeren Loo), Nancy Maliepaard (De Zijlen), heeft gekozen voor de naam ‘Motje’.

De bedenker van de naam, die anoniem wil blijven, heeft een ingelijst en gesigneerd logo gekregen. De winnaar is werkzaam op het atelier Cosis. ‘Motje’ is dit jaar voor het eerst aanwezig tijdens het festival Terug naar het begin, op 24, 25 en 26 mei 2024. Ze heeft als taak om de kunst en alle creativiteit door de deelnemers aan het project Grenzeloos onder de aandacht te brengen bij de bezoekers van het festival.

Grenzeloos is een initiatief van De Zijlen, Cosis, ’s Heeren Loo, WerkPro en IVAK, waarbij niet wordt gekeken naar de beperkingen van deelnemers, maar juist naar de mogelijkheden. De samenwerking met het festival was er ook al in 2023, maar krijgt dit jaar een vervolg met nog meer kunst en creativiteit. Het werk van de deelnemers is terug te vinden in onder andere het festivalhart, op de pauzeplekken en in het atelier van Cosis, Het Kunst Atelier aan de Stadshaven 1 in Appingedam.

 





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Eemsdelta Sport
    15:00 - 16:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play