menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Drukke tijden voor vrijwilligers MC Delfcross

Marcel Voorthuijsen | 29 september 2023

Zaterdag 7 oktober wordt er op het circuit van MC Delfcross de landelijke finalewedstrijd gehouden van de DMX, de regionale Nederlandse motocrosscompetities.

Drukke tijden voor het bestuur van MC Delfcross en zijn vrijwilligers

De vrijwilligers van MC Delfcross hebben het druk, deze week moeten alle puntjes op de i gezet worden. Rups kranen, shovels, trekkers al het materiaal wordt ingezet om de baan in perfecte conditie te krijgen. Maar het is niet alleen de baan wat aandacht krijgt ook om het circuit heen wordt alles netjes gemaakt. Spandoeken, reclameborden, en de vlaggen worden opgehangen. Aan alles voel je dat het een speciale wedstrijd is.

In de kantine zijn de dames druk om alles klaar te hebben voor de wedstrijd het jaar, sponsoren zijn uitgenodigd aan alles wordt gedacht. Buienradar is de app die het meest bekeken wordt door de vrijwilligers… komt er regen…? nee tot nu toe lijkt het mooi weer te worden gelukkig. Nog even de mouwen opstropen deze week en dan moet het klaar zijn.

Opening en tijden

Voorafgaand aan de wedstrijden wordt er een rijderspresentatie gegeven onder muzikale begeleiding van Muziekvereniging Koningin Wilhelmina. Wethouder van Sport dhr. Menninga zal het evenement openen. Dit zal rond 10:30 uur zijn. Wilt u genieten van geweldige motorsport, kom dan 7 oktober een kijkje nemen op het prachtige
circuit van MC Delfcross. De trainingen beginnen om 8:30 uur en de officiële opening om 10:30 uur en de wedstrijden om 11:00 uur (tijdschema onder voorbehoud).

Toegang is gratis!!

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Rondje Eemsdelta
    12:00 - 13:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play