menu Home chevron_right
Agenda Tips

Vocaal Ensemble Curiosa geeft benefietconcert in Westerwijtwerd

Pim Feijen | 10 mei 2024

Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum geeft op zondagmiddag 2 juni een benefietconcert in de Mariakerk in Westerwijtwerd. De opbrengst komt ten goede aan Dorpshuis ’t Moarhoes’ t.g.v. de Dorpsvereniging te Westerwijtwerd.

Er wordt een gevarieerd programma gebracht met veel nieuwe stukken, van o.a. Karl Jenkins, Mozart, Antonin Dvorak, Rachmaninov, Elton John en meer, kortom klassiek en modern, oud en hedendaags. Het ensemble, dat in 2009 is opgericht, bestaat uit twaalf enthousiaste zangers en zangeressen, onder leiding van Julia Zaytseva-Koning. Het ensemble is verbonden aan Stichting Stem dat in Middelstum een door vrijwilligers gerunde inbrengwinkel heeft, genaamd: Koor&Rinkel.

De opbrengst van de inbrengwinkel wordt geschonken aan goede doelen in het dorp en in de omgeving van Middelstum. In eerste instantie aan muziekinitiatieven, want met dat doel is de stichting opgericht. Maar vanwege het succes worden ook vele andere doelen gesteund.

De toegang tot het concert is gratis, wel wordt na afloop een gift gevraagd voor het goede doel. Reserveren wordt op prijs gesteld via geschanssema@hetnet.nl of telefonisch 0595-552763 / 06-28821966.
(Bron & foto: Vocaal Ensemble Curiosa).

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play