menu Home chevron_right
Agenda TipsEemsdelta

Oktoberfest Delfzijl op zaterdag 21 oktober 2023

Marcel Voorthuijsen | 24 juli 2023

Jetzt geht’s los! Op zaterdag 21 oktober 2023 kan de lederhose of dirndl weer uit de kast worden gehaald voor de lustrum-editie van het Oktoberfest Delfzijl.

Het grote feest wordt gehouden in de Eemsdeltahal aan de Havenboulevard Delfzijl. De hal wordt weer volledig ingericht in Duitse sfeer. Ook de biertafels en bradwurst zullen niet ontbreken. Bezoekers worden aan tafel bediend en bier wordt in grote bierpullen geserveerd.

Het feestelijk live muzikaal programma zal worden verzorgd door de Limburger Buben & Freunde. Deze 4-mansformatie is al jaren de huisband van de Tiroler feesttent van de Zwarte Cross. Ze zijn een begrip in de volkstumliche muziekwereld en hebben hun sporen verdiend in zowel binnen- als buitenland. Ze zorgen gegarandeerd voor spektakel.

Daarnaast treedt op de steirische sensatie Ruud Appelhof. Op zijn harmonica weet Ruud een feestje te bouwen en de hele tent op de kop te zetten. Hij treedt op bij de grootste Oktoberfesten en ook in de Tiroler feesttent van de Zwarte Cross. Het programma wordt verder ingevuld door de Getapte Gasten. Zij brengen de beste feestmuziek gecombineerd met interactie en zorgen voor een spetterende feestavond.

De biertafels moeten worden gereserveerd. Bezoekers kunnen een halve (4 persoons) of hele (8-persoons) biertafel reserveren. Ook losse kaarten zijn beschikbaar. Reserveren kan online via www.oktoberfestdelfzijl.nl. Tot 1 september geldt een speciaal kortingstarief voor de eerste 100 vroegboekers.

Het Oktoberfest Delfzijl wordt georganiseerd door muziekvereniging “Koningin Wilhelmina” met facilitaire medewerking van Grand Café Het Lokaal.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play