menu Home chevron_right
Eemsdelta

50 ritten samen op de duofiets

Dirk van Nieuwpoort | 18 augustus 2023

Op 16 augustus hebben Anjo Knapper en vrijwilliger Hittjo Lange hun 50e duofietsrit gereden. Met een stralend zonnetje hebben ze op hun vaste woensdagmiddag weer een flinke tocht gemaakt. Omdat het de 50e rit was heeft het bestuur van Fietsmaatjes Eemsdelta daar natuurlijk even aandacht aan besteed!

De duofiets werd feestelijk versierd en Anjo en Hittjo kregen wat lekkers mee voor onderweg. Hittjo: “Ik vind het super geweldig dat je dit als vrijwilliger kan doen. We maken mooie, lange fietstochten en komen op weggetjes waarvan ik het bestaan niet wist!” Anjo is erg blij met de match die de coördinator van Fietsmaatjes Eemsdelta heeft gemaakt. “Vanaf oktober 2021 maken we deze ritjes. Ze zijn erg ontspannend en zo kom je onder de mensen. Het is hartstikke leuk.” Anjo is slechtziend, maar zijn conditie is nog prima. “Ik trap flink mee, anders krijg ik commentaar van mijn fietsmaatje” grapt hij.

Beide heren fietsen graag even naar Termunten om een visje te eten, of naar Woldendorp waar nog bekenden wonen. Maar ook een tochtje over de dijk is favoriet. “We hopen nog vele tochtjes op de duofiets samen te kunnen maken, we genieten er volop van”.

Wilt u net als Anjo ook graag fietstochtjes maken als gast, of als vrijwilliger met een gast er op uit gaan, neemt u dan contact op met de coördinator van Fietsmaatjes Eemsdelta, via info@fietsmaatjeseemsdelta.nl of bel 0646354781.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Sentimental Journey
    09:00 - 10:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play