menu Home chevron_right
Agenda TipsEemsdelta

AlzheimerCafe sluit seizoen af met boottocht

Marcel Voorthuijsen | 19 mei 2024

Om het seizoen van het AlzeheimerCafe Eemsdelta af te sluiten, is er op dinsdag 4 juni een boottocht. De tocht zal rond 14.00 uur starten bij Eetcafe de Boerderij aan de Schoolweg 2a in Oosterwijtwerd.

Alvorens men op de boot gaat is er koffie en thee met gebak. Rond half drie stapt men op de boot en zal de rondvaart gaan via Oosterwijtswermaar, het Damsterdiep, Appingedam en weer terug. Tijdens de tocht zal een accordeonist voor muziek zorgen. Rond 17.00 zal men weer terug zijn bij het startpunt.

De boot is toegankelijk voor minder validen en heeft een toilet. Weersinvloeden spelen nauwelijks een rol omdat de boot overdekt is. Voor de tocht wordt een eigen bijdrage gevraagd van vijf euro.

In verband met de catering en het maximale aantal personen graag opgeven voor 30 mei via de mail: ac.eemsdelta@alzheimervrijwilligers.nl of telefonisch via het ASWA: 0596-745024.

Heeft u problemen met vervoer laat het ons weten. Iedereen die te maken heeft met de ziekte van Alzheimer is van harte welkom!

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Dangerzone
    22:00 - 23:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play