menu Home chevron_right
Agenda Tips

AlzheimerCafé Eemsdelta op dinsdag 7 maart

Marcel Voorthuijsen | 26 februari 2023

Het AlzheimerCafé Eemsdelta organiseert op dinsdag 7 maart van 19.30 – 21.00 (inloop vanaf 19.30 een bijeenkomst over Dementie en gezond gebit. Deze bijeenkomst is aan de Burgemeester klauckelaan 16 in Appingedam (ASWA gebouw). Tijdens deze bijeenkomst vertelt Stella Kroone (GGD-Groningen) u alles over een gezond gebit en waarom dit zo belangrijk is voor uw gezondheid.

Bij mensen met (beginnende) dementie komen vaak mondproblemen voor. Bijvoorbeeld omdat ze vaak verschillende medicijnen gebruiken en daardoor een droge mond krijgen. Ook als het bewegen moeilijker wordt neemt de zin om tanden te poetsen af. Stella geeft tijdens deze bijeenkomst tips hoe u het beste uw gebit kunt verzorgen ook als het u niet meer lukt. Tijdens deze bijeenkomst is er gelegenheid tot het stellen van vragen, ook is Christelle Tillema (tandarts bij Mondzorg Oling in Appingedam) aanwezig.

U bent van harte welkom en neem vooral uw partner, vriend(in) en of kinderen mee. Voor opgave en meer informatie kunt u contact opnemen met Cadanz Welzijn: Email: info@cadanzwelzijn.nl of telefoon: 0596-745024

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play