menu Home chevron_right
Agenda Tips

Armstrong’s Patent geeft jubileumconcert

Marcel Voorthuijsen | 16 oktober 2022

Shantykoor Amstrongs Patent geeft ter gelegenheid van het dertigjarig bestaan een jubileumconcert in Zaal Kabzeël in de Dijkstraat in in Appingedam. Niemand minder dan The Longest Johns uit Engeland en El Pony Pisador uit Spanje luisteren het concert op.

Het feest vindt plaats op zaterdag 22 oktober. Op zondag is er een shantycafe in Grand café de rechtbank vanaf 13:00 uur. Het repertoire van de shantygroep Armstrong’s Patent bestaat niet louter uit shanty’s. Ook liederen uit de visserijvaart en folksongs staan op het gevarieerde programma.

Armstrong’s Patent werd dertig jaar geleden opgericht. Er kwamen mensen bij en en er gingen mensen weg maar we treffen nog steeds drie zangers van de oorspronkelijke bezetting aan. Het koor kan terugkijken op zeer succesvolle jaren met optredens door het hele land en  twee keer in Michigan (VS) en verder Noorwegen, België, Frankrijk, Finland, Denemarken, Engeland, Duitsland en Ierland.

De uitnodigingen voor de buitenlandse optredens zijn vooral te danken aan het succesvolle evenement Bie Daip in Appingedam waar de leden van Armstrong’s Patent nauw bij betrokken zijn.

Armstrong’s Patent bestaat uit Meindert Harkema, Henk Overweg, Hero Woldhuis, Stuart Pendrill, Johan Wijninga, Sia Geersing en Max Bos. Op deze avond nemen we tevens afscheid van Meindert Harkema. De kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar t/m 20 oktober bij Imma Mode, Damster Boekhandel, ‘t Stroopwoafeltje en bij DA Appingedam

Per email reserveren kan ook via: ap@ziggo.nl De zaal gaat om 19.00 uur open en het concert begint om 19.30 uur.

 • cover play_circle_filled

  Omroep Eemsdelta
  Altijd dichtbij

 • play_circle_filled

  01. 16-11-2020 18:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  02. 16-11-2020 19:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  03. 16-11-2020 20:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • play_circle_filled

  04. 16-11-2020 21:00
  Lijsttrekkersdebat

  file_download
 • cover play_circle_filled

  Burgerzaken
  11:00 - 12:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play