menu Home chevron_right
Geen categorie

Artiveer 2023

Dirk van Nieuwpoort | 4 augustus 2023

Kunst, cultuurhistorie, varen en een lekker hapje en drankje: deze zomer kunt u weer genieten van het Damster culturele evenement Artiveer. Na een paar jaar van afwezigheid hebben een aantal organisaties, waaronder de Damsterveer, de Noordelijke Kunsthof, de Groninger Zilverkamer, Artchoices Kunstuitleen Galerie & Cadeauwinkel en Museum Stad Appingedam besloten de organisatie van Artiveer weer op te pakken.

Ontdek per rondvaartboot en wandelend de parels van Appingedam, bezoek de mooie galerieën, musea en historische gebouwen en geniet van koffie met gebak of een lekkere lunch in een van de vele eetgelegenheden. Maak in één dag kennis met het rijke cultuurhistorisch erfgoed dat de middeleeuwse stad te bieden heeft en laat u in de galerieën verrassen door schilderijen, beelden en meer.

Met een Artiveerticket kunt u vrijdag 18 augustus, 1 september of 22 september de hele dag met de rondvaartboot door Appingedam varen, u stapt op en af waar u wilt en zo vaak u wilt. Daarnaast krijgt u met uw ticket korting of een speciale aanbieding bij de deelnemende musea en eetgelegenheden.

Tickets kosten € 15,- en bestelt u online via www.artiveer.nl. Ook vindt u hier meer informatie over de deelnemende musea, galerieën en eetgelegenheden en de kortingen.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lekker Zondag
    18:00 - 19:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play