menu Home chevron_right
Eemsdelta

Beste leverworst gemaakt door Keurslager Karst de Jong

Marcel Voorthuijsen | 13 maart 2023

De perfecte smaak, de juiste structuur en de beste afwerking, dit zijn de kenmerken van de Groninger leverworst van Karst de Jong uit Appingedam waarmee hij het kampioenschap in de categorie beste leverworst van Nederland heeft gewonnen.

De vakjury van Vakwedstrijd Slagers Streekproducten heeft alle producten 16 februari gekeurd op meerdere aspecten en heeft alleen de beste specialiteiten deze hoogste bekroning gegeven. Slagers kunnen hierbij de beste producten uit hun regio inleveren. Een ervaren jury keurt ieder product door te kijken, ruiken en natuurlijk te proeven. Karst de Jong heeft de beker voor aller beste leverworst in ontvangst mogen nemen.

“Onze leverworst is een echte specialiteit. Wij maken dit product al jaren en is altijd populair geweest bij de kenners”, vertelt slager Karst de Jong. “Ik nodig iedereen uit om in de slagerij langs te komen en onze heerlijke leverworst te proeven”





  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Dangerzone
    22:00 - 23:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play