menu Home chevron_right
Agenda Tips

Bibliotheek Delfzijl organiseert lezing over vrouwenemancipatie

Marcel Voorthuijsen | 16 november 2023

Heel Nederland Leest in november Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Samen een goed boek lezen – dat brengt gesprekken op gang en verbindt mensen met elkaar. Bibliotheek Delfzijl organiseert woensdag 29 november tussen 19:30 en 21:00 uur een lezing in het kader van de campagne Heel Nederland Leest. De lezing genaamd Vraauwlu, Groninger vrouwen in de geschiedenis wordt gegeven door Sanne Meijer en Iris van den Brand.

In verschillende bibliotheken in de provincie Groningen worden ter gelegenheid van Heel Nederland Leest activiteiten georganiseerd omtrent het boek Sonny Boy, waaronder een lezing. Tijdens de lezing in Bibliotheek Delfzijl vertellen Sanne Meijer en Iris van den Brand over sterke Groninger vrouwen door de geschiedenis heen. De lezing is gebaseerd op het boek dat Sanne en Iris schreven, genaamd Vraauwlu: Groninger vrouwen in de geschiedenis. De focus ligt op de eerste feministische golf. Tevens wordt er een koppeling gemaakt met het boek Sonny Boy, dat centraal staat tijdens Heel Nederland Leest. De entreeprijs van deze activiteit bedraagt € 5,-. Aanmelden kan via de agenda op de website.

Op biblionetgroningen.nl/hnl staat een overzicht van alle activiteiten die worden georganiseerd tijden Heel Nederland Leest in de Groningse bibliotheken.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Uurtje Grunnigs
    08:00 - 09:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play