menu Home chevron_right
Agenda Tips

Blond & Blue op buitenpodium Andledon

Marcel Voorthuijsen | 16 juli 2023

Aanstaande zondag (23 juli) sluit Andledon aan de Kruisweg in Den Andel haar cultureel seizoen af met een gratis buitenconcert verzorgt door de bluesband Blond & Blue. De band speelt covers van bluesgrootheden, van swingend tot ingetogen.

Sinds de oprichting in november 2021 heeft de band al in vele zalen en festivals gespeeld. Meer dan 20 succesvolle optredens in alleen al het eerste jaar, zoals op het bluesfestival in Grolloo. In 2022 stonden ze ook al eens op het binnenpodium van Andledon waar frontvrouw Monique Schuiten met een enorm bereik in haar stem, menig bluesliefhebber verraste. Naast deze zangeres bestaat de band uit Bart de Glint op bas, Deez Epskamp op drums en Tom Mulder op gitaar.

Blond & Blue heeft een onverwacht en vernieuwend repertoire. Alles komt voorbij: Traditionele blues, rockblues en zelfs een snufje psychedelische blues. Zij spelen nummers van onder anderen Harry Muskee, Susan Tedeschi, Freddie King en DeWolff.

Het optreden van Bond & Blue start zondag 23 juli om 15:00 (14:30 deur open) op het buitenpodium op het erf van Andledon en duurt tot ongeveer 17.30. Het optreden is gratis toegankelijk en reserveren is niet nodig.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Streektoal
    19:00 - 20:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play