menu Home chevron_right
Eemsdelta

Directiewissel bij Marketing Eemsdelta

Marcel Voorthuijsen | 13 oktober 2022

Andere ambities en nieuwe uitdagingen liggen ten grondslag aan de keuze van de huidige Directeur Rens Kalsbeek om te stoppen in deze functie. Kalsbeek; “Mijn reislust en nauwe band met Midden-Amerika hebben me ertoe doen besluiten een aantal maanden naar het buitenland te gaan. In deze periode wil ik nieuwe mogelijkheden verkennen en op zoek naar een nieuwe stip op de horizon”

Edwin van der Woude neemt per 1 januari het stokje van Kalsbeek over. Van der Woude is een bekend gezicht binnen de Gemeente Eemsdelta en heeft ook de nodige sporen verdiend. Hij vervulde al eerder de directeursfunctie bij (voorheen) Top van Groningen en is momenteel directeur van de evenknie; ZO Groningen, dat de regiomarketing voor Westerwolde, Oldambt en de Veenkoloniën uitvoert. Hij zal de het directeurschap van beide stichtingen combineren.

Van der Woude krijgt de opdracht om de reeds in gang gezette koers voort te zetten. De nadruk ligt hierbij op het verbinden van en het samen met ondernemers op de kaart zetten van de regio en het uitrollen van sprekende campagnes.

 

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play