menu Home chevron_right
Eemsdelta

Eerste drie topkorpsen vastgelegd voor Muziekfestival Delfzijl 2023

Marcel Voorthuijsen | 4 juli 2023

Op 23 en 24 september zal Delfzijl weer volledig in het teken staan van blaas- en slagwerkmuziek tijdens het Muziekfestival Delfzijl. De voorbereidingen voor deze elfde editie zijn in volle gang en inmiddels zijn de eerste drie topkorpsen vastgelegd voor de avondshow.

Ook dit jaar zal de havenstad weer bol staan van muziek tijdens de elfde editie van het Muziekfestival Delfzijl op zaterdag 23 en zondag 24 september. Op zaterdagmiddag laten verschillende muzikanten uit de provincie zien wat ze kunnen. Orkesten, fanfares, ensembles en slagwerkgroepen zijn dan te zien in het centrum van Delfzijl.

Op zaterdagavond vindt er wederom een grote muziekshow plaats op het Molenbergplein. De Stichting Muziekfestival Delfzijl heeft inmiddels de eerste drie topkorpsen vastgelegd. Marchingband DVS uit Katwijk, Show- en Marchingband Exempel uit Empel en Drum- en Showfanfare van Limburg Stirum band uit Wezep zullen dit jaar hun opwachting maken. Het wordt een spectaculaire show van hoog niveau, die je niet wilt missen!

Het Muziekfestival Delfzijl is gratis toegankelijk. Alleen voor een zitplek op de tribune heeft u een toegangskaart nodig. De (voor)verkoop van de kaarten start binnenkort. Houd voor het volledige programma – ook van de Delfzielster Dweildag op zondag 24 september – onze social media in de gaten, of neem een kijkje op www.muziekfestivaldelfzijl.nl.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play