menu Home chevron_right
Agenda Tips

Feest met Melrose in de Muziekkoepel in Appingedam

Marcel Voorthuijsen | 6 september 2023

In de Muziekkoepel treedt vrijdag 8 september de feestband Melrose op. In het voorprogramma speelt Van Geeft’m. Melrose is een veelgevraagde band die ook in de regio geen onbekende is. De band weet met hits, meezingers en classics de tent volledig op de kop te zetten. In dit geval is er geen sprake van een tent maar van een optreden in de open lucht.

In het voorprogramma van deze populaire band speelt Van Geeft’m. Deze gangmakers zien kans met zijn tweeën een feest te bouwen met een breed repertoire van herkenbare nummers. Ook dit tweetal heeft al meerdere succesvolle optredens in de regio achter de rug.

De muzikale feestavond is de afsluiting van het project Culturen bij de Buren 2023. Culturen met de Buren is ontstaan doordat door corona vrijwel het hele culturele- en uitgaansleven op zijn gat lag. Ondanks dat alle evenementen weer gewoon doorgang kunnen vinden is Culturen met de Buren gebleven vanwege het succes. Huiskamers, tuinen, locaties, zorginstellingen en kroegen vormden het decor voor dit evenement.

Van Geeft’m begint om 20.00 uur, Melrose om 22:00 uur.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play