menu Home chevron_right
Eemsdelta

Fietsmaatjes Eemsdelta fietst het voorjaar in tijdens NL DOET!

Marcel Voorthuijsen | 9 februari 2023

Fietsmaatjes Eemsdelta organiseert voor haar gasten en vrijwilligers een gezellige bijeenkomst op zaterdag 11 maart 2023 van 13.00-16.00 uur, tijdens NLDOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Locatie is Brede School Noord in Delfzijl.

Deze middag komen onze gasten en vrijwilligers na een winterstop, waarin niet of minder gefietst kon worden, weer bij elkaar. Met het mooiere fietsweer in aantocht, staan onze (fiets)vrijwilligers, net als onze gasten, weer klaar om vele kilometers duo-fietsplezier te ondernemen.

(Hernieuwde) kennismaking met de duofiets voor de gast of vrijwilliger. Hoe werkt het ook alweer met de duofiets? Hoe kan ik veilig op pad? Dit zijn thema’s die aan bod zullen komen. Er staat een leuk, interactief programma gepland waarin onder andere verschillende rijvaardigheidsproeven, zodat men weer veilig op de duofiets kan stappen. Uiteraard is er volop gelegenheid voor gasten en vrijwilligers om bij te praten, (nieuwe) koppels te vormen en afspraken te maken voor de eerste duofiets-kilometers.

Vrijwilligers gezocht

Wilt u een dagje ertoe doen en het verschil maken voor de gasten en vrijwilligers van Fietsmaatjes Eemsdelta? Doe dan mee op 11 maart, maak kennis en help mee én het is nog gezellig ook. Vrijwilliger zijn dóet iets met je!

Door aan NLdoet mee te doen zorg je er voor dat onze gasten en vrijwilligers echt in het zonnetje worden gezet. Jouw inzet is dus hard nodig en zeer welkom! Je kan je ook als groep aanmelden. Meedoen als vrijwilliger is simpel: ga naar www.nldoet.nl, zoek naar Fietsmaatjes Eemsdelta (postcode 9933) en meld je aan!

Wilt u meer weten over Fietsmaatjes Eemsdelta? Kijk dan op www.fietsmaatjeseemsdelta.nl. Of neem contact op met de secretaris, telefoon 06-46354781

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Lunchradio
    13:00 - 14:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play