menu Home chevron_right
Agenda Tips

Flitsworkshop kunst en filosofie voor kinderen

Marcel Voorthuijsen | 20 maart 2023

Hou je van zelf dingen maken, van fantaseren, nadenken, tekenen en hutten bouwen? En vind je alles wat met planeten en manen te maken heeft spannend en leuk? Dan heeft Biblionet Groningen een leuke flitsworkshop voor je. In een sprookjesachtige omgeving maak je kennis met kunst en kinderfilosofie.

April is de Maand van de Filosofie en speciaal daarvoor is deze eenmalige workshop. Er is ruimte voor de gedachten en ideeën van alle kinderen. Door middel van woorden, beelden en beweging gaan zij in dialoog met elkaar en met hun omgeving. Zo ontdekken ze samen hoe wonderlijk de wereld kan zijn, maken ze kennis met onbeantwoordbare vragen en worden ze uitgedaagd door ongerijmde creatieve opdrachten. Alles is erop gericht om kinderen hun eigen stemmen te laten vinden in dialoog en op een speelse, creatieve manier te leren omgaan met elkaar.

Praktische informatie

Deze avontuurlijke workshop van het Sparklab is op donderdag 6 april van 15.00 tot 16.30 uur in de bibliotheek van Delfzijl.
De activiteit is leuk voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.
Er kunnen maximaal 10 kinderen meedoen, dus geef je gauw op via de agenda op de website. www.biblionetgroningen.nl/agenda/eemsdelta

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    XL90
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play