menu Home chevron_right
CultuurEemsdelta

Gastgezinnen gezocht voor uitwisselingsprogramma met Shunan City

Pim Feijen | 8 mei 2024

De Stichting Stedenband Eemsdelta – Shunan City is nog op zoek naar een paar gastgezinnen voor jongeren uit Shunan City in Japan. Zij komen in het kader van een uitwisselingsprogramma in de zomervakantie van 29 juli t/m 4 augustus 2024 de gemeente Eemsdelta bezoeken.

Vorig jaar heeft de gemeente Eemsdelta de stedenband-overeenkomst hernieuwd met havenstad Shunan City in Japan. Vanuit deze stedenband organiseert de stichting elk jaar een uitwisseling van jongeren. Dit jaar zal een groep van 10 Japanse jongeren in de leeftijd van 12 tot 17 jaar de gemeente Eemsdelta bezoeken.

Voor gastgezinnen is het ontvangen van een jongere uit Japan een mooie ervaring. De stichting organiseert gedurende de week een boeiend programma voor de jongeren en de deelnemende gastgezinnen. Daarnaast zijn er twee dagen gereserveerd dat het gastgezin zelf iets kan organiseren met hun gast.

Gezinnen in de gemeente Eemsdelta kunnen voor vragen en opgave contact opnemen met de Stichting Stedenband Eemsdelta РShunan City via e-mail  info@delfzijlshunancity.nl of telefonisch via 06 45 772 350.

Foto: deelnemers uitwisseling 2019.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Delta Rhythm
    21:00 - 22:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play