menu Home chevron_right
Eemsdelta

Geslaagde opening van Kringloop House of All in Delfzijl

Marcel Voorthuijsen | 3 april 2023

Afgelopen zaterdag heeft Kringloop House of All officieel haar deuren geopend in Delfzijl. De opening was een groot succes en werd bijgewoond door vele enthousiaste bezoekers. Het nieuwe kringlooppunt, dat gevestigd is aan de schuitenzand 58, biedt een breed scala aan tweedehands en nieuwe kleding, boeken, speelgoed en decoratie. Ook biedt het een dagbesteding voor vrijwilligers en zijn er studenten van verschillende maatschappelijke opleidingen in actief.

Tijdens de opening waren er verschillende activiteiten georganiseerd, zo konden de eerste bezoekers met hun handafdruk in verf de muren versieren en was er een speelgoedmarkt voor kinderen. Ook werden er hapjes en drankjes geserveerd, deze hapjes werden gemaakt door een bewoner van het AZC. Kringloop House of All is een initiatief van Stichting Stip Delfzijl in samenwerking met Woningstichting Acantus en de Met Elkaar Beweging in Delfzijl-Noord. Het doel van de kringloop is om mensen te ondersteunen die het financieel niet breed hebben en het
hergebruik van goederen te stimuleren. Bovendien biedt de kringloop leerplekken voor statushouders en jongeren.

“We zijn ontzettend blij met de mooie opkomst en het enthousiasme van de bezoekers tijdens de opening”, aldus Claudia Bakker, een van de kartrekkers van Kringloop House of All. “We hopen dat onze kringloop een inspiratiebron zal zijn voor mensen om bewuster om te gaan met hun spullen en bij te dragen aan een duurzamere samenleving.” Naast het verkopen van kleding kunnen er ook goede kledingstukken geruild worden. Maximaal vijf goede kledingstukken kunnen er per klant geruild worden. Altijd handig wanneer de kinderen in de groei zijn, of als je eens wat anders in de kast wilt hebben hangen.

Kringlooppunt House of All is vanaf nu geopend van maandag en dinsdag van 13:00 tot 16:30 uur aan de Schuitenzand 58 in Delfzijl. Binnenkort worden de openingstijden uitgebreid, dit
zal via de Facebook van House of All en de website van Stip Delfzijl bekend worden gemaakt. Kom gerust eens langs en ontdek de vele pareltjes die de kringloop te bieden heeft.

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Dangerzone
    22:00 - 23:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play