menu Home chevron_right
Nieuws uit de gemeente

Hospice de Schutse in Appingedam zoekt vrijwilligers

Marcel Voorthuijsen | 5 december 2023

Hospice de Schutse in Appingedam is een vrijwilligers organisatie die zorg draagt voor palliatieve terminale zorg in Noordoost Groningen. Zij werken met vrijwilligers als ondersteuning van de mantelzorg en doen dit zowel in de thuissituatie als in het Hospice in Appingedam.

Om het team te versterken zijn ze op zoek naar nieuwe vrijwilligers die getraind willen worden om thuis en in het Hospice ondersteuning te bieden de opleiding hiervan start eind januari 2024. Om vrijwilliger te worden  vragen zij mensen met gevoel en belangstelling voor de palliatieve terminale zorg en zich kunnen inzetten om er voor de cliënt, familie en andere betrokkenen te zijn. Daarnaast moet men bereid zijn om een interne opleiding te volgen en in het werkgebied van De Schutse wonen. Zij vragen of u gemiddeld twee keer vier uur per week beschikbaar bent. Een zorg achtergrond is hiervoor niet vereist.

Aanmelden voor een kennismaking gesprek of voor meer informatie kunt u mailen naar coordinator@deschutsevptz.nl  en daarnaast kun informatie vinden op de website van de Schutse www.deschutsevptz.nl

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Het Zeegat Uit
    11:00 - 12:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play