menu Home chevron_right
Eemsdelta

Informatieavond Damster City Swim 8 Maart

Marcel Voorthuijsen | 26 februari 2023

Zwem jij op zaterdag 17 juni door de wateren van historisch Appingedam tijdens de Damster City Swim? Je kunt in jouw eigen tempo meezwemmen met de recreatieve tocht (2,8 kilometer) of als team deelnemen aan de estafette (3 keer 950 meter). De gratis clinics – gegeven door Azuro en Swimtech4you – bereiden jou er optimaal op voor.

Twijfel je of de Damster City Swim wat voor jou is of heb je vragen over de clinics?

Op woensdagavond 8 maart vindt er een informatieavond plaats in de Unive winkel in Appingedam (Farmsumerweg 4-6).

De bijeenkomst begint om 19.30. Tijdens de avond wordt meer verteld over de Damster City Swim, onze openwaterzwemcoach vertelt je meer over het zwemmen in openwater en de clinics. Ook gaan we dieper in op het belang van bewegen, voeding en slaap en daarmee op jouw ideale route richting 17 juni!

Wil jij bij de informatie avond zijn? Aanmelden is niet nodig. Je bent vanaf 19.00 uur van harte welkom in de winkel van Unive.

Estafette, zwem samen met vrienden of collega’s

Aan het programma heeft de organisatie een 3x 950 meter estafette toegevoegd, ben jij graag sportief met vrienden of collega’s en vinden jullie de gehele afstand te ver, dan bieden wij middels de estafette de oplossing. Je zwemt alle drie 1/3 deel van de volledige route. Kijk voor alle informatie op de website.

Aanmelden voor de Damster City Swim

De inschrijving is geopend per 1 februari. De aanmeldingen stromen weer volop binnen, inmiddels zijn 50% van de startbewijzen voor de recreatieve tocht vergeven. Vanuit alle windstreken van het land en daarbuiten heeft de organisatie al aanmeldingen ontvangen voor dit unieke evenement, de organisatie hoopt dat het maximale aantal snel gehaald zal worden. Aanmelden kan via www.damstercityswim.nl

  • cover play_circle_filled

    Omroep Eemsdelta
    Altijd dichtbij

  • cover play_circle_filled

    Black en Blues
    23:00 - 00:00

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play